Göynük Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : ...........
WEB https://goynukogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : YENİCE MAH. SELİM ÇAPAR CAD. NO 3 İÇ KAPI NO A GÖYNÜK / BOLU
VİZYON : Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, öğretmenler günü kutlamalarına, ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde olunmasına, öğretmenlerimiz tarafından istenilen ve tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek.
MİSYON : Öğretmenlerimize, hizmet içi eğitim faaliyetlerine eğitim merkezi veya yardımcı birim olarak gerekli desteği sağlamak, hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılanların kültürel ve çevre gezilerine, faaliyetlerin açılış ve kapanış törenlerine, benzeri organizasyonların yürütülmesine yardımcı olmak, öğretmenlere yönelik olarak, öğretim yöntem ve teknikleri ile diğer meslekî konularda kurslar, paneller, çalışma toplantıları düzenlemek, işletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında meslekî ve tekniköğretim okul ve kurumları öğrencilerinin beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Otel Odası :5
Öğretim Şekli :------
Saatler : ---------
Yabancı Dil : ----------
Isınma : Kaloriferli
Servis : Adapazarı, Bolu ve Ankara´dan otobüslerle, şehir içinden dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : Karayolu ile
Yerleşim Yeri : Bolu - Göynük